ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Отримуйте знижки з «EVERCARD»

15.07.14
Акция «Казкові умови»!

Шановні абоненти ТРК «Еверест»!

Нагадуємо, що кожен з вас має право на безкоштовне отримання власної універсальної картки «EVERCARD». Користуючись карткою, Ви гарантовано отримуватиме суттєві знижки при купівлі будь-яких товарів чи послуг.

 

Літо - час ремонтів. Отже, представляємо вашій увазі добірку Партнерів, які допоможуть Вам заощадити саме на ремонті.
Шановні абоненти ТРК «Еверест»! Нагадуємо, що щожен з вас має право на безкоштовне отримання власної універсальної картки «EVERCARD». Користуючись карткою, Ви гарантовано отримуватиме суттєві знижки при купівлі будь-яких товарів чи послуг.

Літо - час ремонтів. Отже, представляємо вашій увазі добірку Партнерів, які допоможуть Вам заощадити саме на ремонті.

 

 

- В «ЕКОДОМІ» ви зможете придбати все необхідне для ремонту: від матеріалів для будівництва та професійного інструменту, до елементів оздоблення та декору. А головне – все зі знижкою до 7%.

Знижка 7% на всі послуги.

- Величезний вибір фарб, розчинників та іншої будівельної хімії від кращих виробників ви знайдете у спеціалізованому магазині підприємства «Хімдекор». А з карткою «EVERCARD» ви отримаєте знижку до 10%.

Знижка 10% на всі послуги.

- Найрізноманітніший вибір покриття підлоги для офісу та дому від відомих виробників Європи, керамічну плитку в асортименті , отримати професійну консультацію та розробку дизайн-проектів приміщень з розрахунками вартості, організувати доставку вам запропонують у «Декорумі». Ваша картка «EVERCARD» надасть знижку 3-10% .

Знижка 3-10% на всі послуги.

- Різноманітні товари для ванної кімнати, починаючи від сантехніки і закінчуючи аксесуарами, Ви зможете обрати в «Kerama Plazza ДОМІНІК». Картка «EVERCARD» порадує Вас знижкою в 10%.

Знижка 10% на всі послуги.

- Обрати метало пластикові вікна, двері, жалюзі, ролети, гаражні ворота, зимові сади, підвіконня, відливи Ви зможете у фірмових магазинах ТМ «Вікна Корса». Разом з гарантією від виробника у 10 років Ви отримаєте ще знижку 30% з карткою «EVERCARD».

Знижка 30% на всі послуги.

Нещодавно до партнерської програми EVERCARD приєднались нові партнери:

 

- Продуктовий супермаркет «Гаманець» пропонує величезний вибір якісних продуктів харчування та інших товарів. На полицях представлені продукти місцевих та національних торгівельних марок. Ваша картка «EVERCARD» надасть Вам знижку 5%.

Знижка 5% Знижка не діє на соціальну групу товарів, акційні пропозиції..

- Розважальний центр «Ігроманія » - це захоплююче місце, де Ви можете провести відмінно час з сім’єю та дітьми, відсвяткувати День народження або просто відпочити з друзями. В закладі розміщений величезний центр розваг та ігор як для дітей, так і для дорослих. А особливістю є те, що в одній будівлі сконцентрований весь перелік розважальних послуг. Власники карток «EVERCARD» отримують знижку 10%.

Знижка 10%. Знижка не діє на послуги роледрому, ресторану, дитячі гральні автомати та на дитяче меню без попередніх замовлень у дитячому кафе.

 

Почніть заощаджувати вже сьогодні!

 

Повний перелік партнерів та розміри знижок дивіться на сайті everok.vn.ua у розділі «Дисконт»

 

Запрошуємо Вас до Інфоцентрів компанії «Еверест» для безкоштовного отримання даної картки! Поспішайте отримати власну універсальну картку знижок «EVERCARD»!