ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Розширення телепростору

30.10.15
«EVERCARD». Настав час шаленого шопінгу!

Гарна новина для справжніх поціновувачів якісного телепродукту. Якщо Ви є абонентом кабельного телебачення «ЕВЕРЕСТ» ТМ та Ваш телевізор підтримує DVB-C формат – Вам неймовірно пощастило. Адже Ви зможете відчутно розширити кордони телевізійного простору у власному ТВ.

(Перевірити підтримку DVB-C формату можливо переглянувши інструкцію до телевізора або подивившись його характеристики в мережі Інтернет)

 

Бажаєте дивитись нові, досі небачені телеканали? Першими переглядати новинки світового кіно, дивитись популярні серіали, мультфільми та дитячі передачі, переглядати телеканали, що присвячені хобі та захоплення? Чи може Вам до вподоби науково-пізнавальні програми, подорожі, автомобілі, полювання та інші чоловічі «іграшки»? Або Ви – справжній спортивний фанат і не бажаєте пропустити жодної події у світі спорту? А ще - відчути реалістичність телеканалів у HD якості?

 

Немає нічого простішого! Додати нові канали – так легко, лише у три кроки, за 10-15 хвилин. І головне – жодних витрат та ніякого додаткового обладнання чи дротів.

 

    Зайдіть у меню телевізора.
Оберіть пошук та налаштування каналів.
Зачекайте, доки телевізор не знайде нові телеканали.
Збережіть оновлений список каналів та насолоджуйтесь.

 

Бажаємо цікавого та захоплюючого телеперегляду!

 

Детальні інструкції з налаштування телевізорів різних марок Ви можете переглянути на нашому сайті.

Якщо Вам не вдається самостійно розібратися із налаштуваннями, Ви можете викликати майстра, зателефонувавши 552-552. Вартість послуги складає від 20грн до 50 грн і залежить від марки та моделі телевізора.

Ліцензія Нацради України з питань телебачення та радіомовлення НР № 00023-п від 19 березня 2015р.